Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deense grootwinkelbedrijven willen duurder assortiment bloemen

Datum nieuwsfeit: 17-07-2002
Bron: Productschap Tuinbouw
Zoek soortgelijke berichten

Productschap Tuinbouw

Deense grootwinkelbedrijven willen duurder assortiment bloemen

Een aantal vooraanstaande grootwinkelbedrijven in Denemarken wil een hoogwaardiger, duurder assortiment bloemen en planten gaan voeren. Hiermee willen ze zich duidelijker profileren ten opzichte van de discounters, die snel groeien. Dat blijkt uit marktonderzoek van het Productschap Tuinbouw (PT) op aanvraag van het Bloemenbureau Holland.

De managers van de centrale inkooporganisaties van de Deense grootwinkelbedrijven zijn van mening dat aan bloemen en planten goed verdiend kan worden. Ze zeggen dat de maatschappelijke ontwikkelingen waarbij de huiselijke leefomgeving centraal staat steeds belangrijker worden in Denemarken. Dit zal de verkoop van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie