Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 18-07-2002

Datum nieuwsfeit: 18-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 18-07-2002 Persbericht district Kerkrade
Donderdag 18 juli 2002

Landgraaf; Landgraafse skippy

Afgelopen nacht, woensdag op donderdagnacht omstreeks 02.15 uur kreeg de politie een melding dat er op de Hofstraat in Landgraaf een kangaroe zou huppen. De politie die terplaatse ging zag op de parkeerplaats van de autokino inderdaad een kangaroe huppen en trachtte de kangaroe in te vangen, echter zonder resultaat. De kangaroe hupte vrolijk, maar vlot er vandoor in de richting van de bossen (rondom Kolania-terrein) en kon niet meer worden achterhaald. Navraag wees uit dat er in een themapark twee kangaroes waren uitgebroken die nu dus buiten het park de kuier(hup)latten hebben ondergebonden.

Landgraaf; rijbewijs ingevorderd

Bij controle afgelopen nacht, woensdag op donderdagnacht op de Europaweg-Zuid van een 46-jarige automobilist uit Landgraaf, bleek dat de man onder invloed achter het stuur van zijn auto zat. Ademanalyse in het politiebureau wees uit dat de man ruim viermaal zoveel alcohol in zijn bloed had (ruim 2 promille) dan wettelijk maximaal is toegestaan (0,5). De politie vorderde het rijbewijs in van de verdachte en maakt proces-verbaal tegen hem op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie