Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht A'dam Amstelland 18-07-2002

Datum nieuwsfeit: 18-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten

Politie Amsterdam-Amstelland

Gewond na aanrijding
18-7-2002. Een 35-jarige motorrijder van de Koninklijke Marechaussee is gistermiddag op de Overtoom betrokken geweest bij een aanrijding. Hij reed ter hoogte van de Zocherstraat toen een voetganger plotseling de rijbaan overstak. De motorrijder kon de voetganger niet ontwijken. Beiden kwamen te vallen. De motor raakte tijdens de val een tegemoetkomende auto. De motorrijder is met gebroken wervels overgebracht naar een ziekenhuis. De voetganger kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.


---

Man valt van dak
18-7-2002. Een 28-jarige man is gistermiddag van het dak gevallen van een woning aan de Burgemeester Eliasstraat. Het slachtoffer was bezig met het plaatsen van lichtkoepels. Hij verloor zijn evenwicht en viel vier meter naar beneden. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.


---


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie