Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veerweg en Vrijheer van Eslaan Papendrecht zijn klaar

Datum nieuwsfeit: 18-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Papendrecht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Papendrecht

18 juli 2002

Veerweg en Vrijheer van Eslaan zijn klaar
De reconstructie van de Vrijheer van Eslaan en de Veerweg is achter de rug en de wegen zijn inmiddels opengesteld voor verkeer. Vanaf november 2001 is gewerkt aan de totale reconstructie van de wegen waarbij het onvermijdelijk was dat weggebruikers hinder ondervonden van de werkzaamheden. Maar het resultaat is er dan ook naar. De Vrijheer van Eslaan en de Veerweg verkeren inmiddels in een optimale conditie en kunnen er weer jaren tegen.
Momenteel worden nog kleine, afrondende werkzaamheden uitgevoerd, maar voor de vakantie is het werk volledig klaar. De medewerkers van de gemeente willen de weggebruikers danken voor het getoonde begrip tijdens de reconstructieperiode.
Inmiddels wordt ook gewerkt aan de reconstructie van de Burgemeester Keijzerweg. Daarover volgt op een later tijdstip nadere berichtgeving.

Nieuwsbrief AZC
De afgelopen week is de laatste nieuwsbrief over de stand van zaken rondom het AZC verspreid. De tekst van deze nieuwsbrief is bijgevoegd.

Fifty fit en Aqua dance for kids in De Hooght
In zwembad De Hooght wordt woensdag 4 september een introductieles gegeven van een nieuwe activiteit: Fifty fit. Dit is een activiteit voor 50-plussers.
Dat zwemmen gezond is, is velen bekend. En juist ouderen hebben baat bij zwemmen. Door de opwaartse druk van het water lijkt het lichaam iets lichter en beweegt de zwemmer op een onbelaste manier. Ook functioneren de spieren veel beter door het warme water. Zwembad De Hooght organiseert Fifty fit daarom speciaal voor 50-plussers. Fifty fit bestaat uit allerlei zwemactiviteiten (met gebruik van materialen) en eventuele ondersteuning van muziek. Deze ingrediënten samen zorgen voor een gezellige en gezonde les.
De oefeningen zijn erop gericht het gehele lichaam soepel en in goede conditie te brengen c.q. te houden en worden verzorgd door een speciaal opgeleide instructrice/instructeur. Deelnemers hoeven niet goed te kunnen zwemmen om aan de activiteit deel te nemen. Fifty fit wordt gegeven op woensdag in het diepe bad tussen 10.30 en 11.00 uur en in het ondiepe bad van 11.15 tot 11.45 uur. Na de les is er tijd voor een lekker kopje koffie. Het water is overigens 31 graden en dus lekker van tempratuur.
Voor inlichtingen kan men terecht aan de kassa van het zwembad of bellen met 078-6151436.

Inschrijven Aqua dance for kids 2002 - 2003
Donderdag 26 september starten de medewerkers van zwembad De Hooght tussen 18.30 en 19.15 uur weer met Aqua dance for kids. Wie tussen de zes en twaalf jaar oud is, een A-diploma heeft en houdt van dansen op goede muziek, kan zich aanmelden (wel zo snel mogelijk). Er kan maar een beperkt aantal kinderen meedoen aan deze activiteit. De activiteit richt zich op jongeren die georganiseerd, sportief bezig willen zijn gedurende 45 minuten. Het is ontwikkeld en aangepast aan het verwachtingspatroon van de jeugd: optimale beleving en fun staan daarom voorop. Kans op blessures bij aqua dance is vrijwel uitgesloten. Muziek (sfeer, tempo en ritme) geldt als basis bij aqua dance. De muziek wordt afgestemd op de leeftijd en op de interesses. Het is de bedoeling om demonstraties te geven tijdens activiteiten als diplomazwemmen en de opening van het buitenbad. Meer informatie is verkrijgbaar bij de kassa van het zwembad of telefonisch via 078-6151436.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie