Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sky Radio Beach Concerts met Acda en de Munnik en Blöf

Datum nieuwsfeit: 18-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SKYRADIO

Sky Radio Beach Concerts met Acda en de Munnik en Blöf!

Sky Radio 100.7 FM organiseert deze zomer twee unieke Beach Concerts langs de Nederlandse kust. Het eerste concert van Acda en De Munnik zal gehouden worden op 18 juli in het openluchttheater Caprera in de duinen bij Bloemendaal. Een maand later, op 18 augustus, zal de populaire Zeeuwse band Blöf een intiem akoestisch optreden in de openlucht verzorgen op een geheime locatie.

De Beach Concerts staan voor een deel in het teken van de stichting War Child, die kinderen helpt met de verwerking van hun oorlogservaringen. De volledige opbrengst van het Beach Concert van Acda en De Munnik zal aan War Child geschonken worden en vanaf 22 juli vindt er een veiling plaats die eveneens ten goede komt
aan de stichting. Op de website www.beachconcert.nl kan worden geboden op unieke collectors items waaronder het overhemd van Marco Borsato dat hij twee weken geleden droeg tijdens de concerten in De Kuip.

Op www.beachconcert.nl is meer informatie te vinden over de kaartverkoop voor het Beach Concert van Adca en de Munnik. Tevens wordt binnenkort op deze site bekend gemaakt hoe men aan kaarten kan komen voor het optreden van Blöf.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

War Child Nederland
War Child Nederland is een onafhankelijke stichting, die in 1995 is opgericht. Het doel van War Child is het leed van kinderen in door oorlog getroffen gebieden te verminderen en bij te dragen aan een vreedzame toekomst. War Child heeft zich gespecialiseerd in psychosociale hulpverlening en maakt daarbij gebruik van creatieve middelen en technieken. De hulp komt ten goede aan individuele kinderen, maar brengt ook diverse groepen kinderen bij elkaar. War Child heeft projecten in Sierra Leone, Soedan, Eritrea, Bosnië-Herzegovina, Kosovo, Afghanistan/Pakistan, Georgië, Tsjetsjenië en Ingoesjetië

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie