Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reinigen en inspecteren van riolen in Ambt Montfort

Datum nieuwsfeit: 18-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ambt Montfort
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Ambt MontfortReinigen en inspecteren van riolen

WERKZAAMHEDEN
Op 16 juli 2002 hebben wij aan het bedrijf Verhoeve Milieu BV uit Hengelo opdracht gegeven om de gehele riolering in onze gemeente te reinigen. Dit wordt gedaan om een goede werking van het riool te waarborgen en een langzame dichtslibbing tegen te gaan. Tegelijkertijd zal ook de kwaliteit van het riool bekeken worden. Met een rijdende videocamera wordt de leiding geïnspecteerd zodat we precies kunnen zien of er iets (en wat) met het riool aan de hand is.

REINIGING
De reiniging gebeurt door het riool te spoelen met water onder hoge druk. Hierdoor wordt de vervuiling naar rioolputten gespoten waar de vervuiling opgezogen wordt.
Uiteraard zal worden getracht om overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Het kan echter gebeuren dat u gerommel en/of geborrel hoort in uw huisriolering, met name in toiletten, wasbakken en schrobputjes.

PLANNING
De werkzaamheden zullen per kern uitgevoerd worden. Op dit moment is nog niet bekend waar de aannemer zal starten. Naar verwachting zal eind juli of begin augustus gestart worden met deze werkzaamheden en eind oktober zullen ze afgerond zijn.
Zodra een nauwkeurigere planning bekend is, zal deze gepubliceerd worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie