Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Principe-akkoord CAO AH Winkelmanagement

Datum nieuwsfeit: 18-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Dienstenbond CNV
Zoek soortgelijke berichten

Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Principe-akkoord AH Winkelmanagement

Na een tweetal overlegrondes is op 1 juli jongstleden een principe-akkoord bereikt tussen de directie van Albert Heijn en de CNV Dienstenbond, over een nieuwe 3-jarige CAO voor het Albert Heijn Winkelmanagement.

Op regelmatige basis zal overleg gevoerd worden, over aanpassing/beloning van functies die onder de werkingssfeer van deze CAO vallen.

De tekst van het protocol wordt per post aan onze leden verstuurd.

Opvallende punten zijn:


* De looptijd: deze is drie jaar, ofwel van 1 april 2002 tot en met 31 maart 2005. De verhogingen van de salarissen zullen evenals voorgaande jaren, identiek zijn aan de CAO VGL, ook de komende jaren.


* De Management Assistent Supermarkt (MAS) zal onder de werkingssfeer van deze CAO gaan vallen, weliswaar zonder toekenning van de vaste toeslag, gezien het feit dat de MAS in de regel op vaste tijden werkt.


* In de looptijd van deze CAO zal wederom een benchmark worden uitgevoerd omtrent het beloningsniveau van de SM, de VM en de MAS.


* Scholing en Ontwikkeling
De CNV Dienstenbond hecht grote waarde aan employability. De gemaakte afspraken over ontwikkeling van de werknemer zullen worden vastgelegd, nadat deze besproken zijn. Hierdoor zal de waarde van de gemaakte afspraken toenemen en blijven deze ook bespreekbaar in de toekomst.

Wij leggen dit akkoord met een positief advies aan u voor. Wij verzoeken onze leden om vóór 1 augustus 2002 te reageren via het reactieformulier, dat leden per post hebben ontvangen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met uw bestuurder Richard Leloux, tel: 023 - 565 10 52, email: (r.leloux@cnvdibo.nl).

Hoofddorp, 18 juli 2002.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie