Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maas-Swalm-Nettepad geopend

Datum nieuwsfeit: 19-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


*Persbericht*

Maas-Swalm-Nettepad geopend

Nederlandse wandelaars kunnen al sinds vorige zomer kennismaken met het Maas-Swalm-Nettepad. De Nederlandstalige routegids van het Nivon is hun trouwe reisgenoot. Nu is er dan ook een Duitstalige wandelgids voor het Maas-Swalm-Nettepad verschenen, zodat ook Duitse wandelaars de bijzondere natuur en cultuur van het Grenspark Maas-Swalm-Nette kunnen beleven. Op vrijdag 19 juli presenteert het Nivon de wandelroute en routegids in het bezoekerscentrum De Meinweg.

Het Grenspark Maas-Schwalm-Nette in de Duits-Nederlandse grensregio bij Roermond en Brüggen is rijk aan cultuurwaarden. Het lange afstandswandelpad voert langs burchten, statige hoeven, watermolens, kloosters ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie