Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pneumatisch Dance Trio in De Beyerd, Breda

Datum nieuwsfeit: 19-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Breda
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Breda

15-07-2002

Pneumatisch Dance Trio in De Beyerd

Het vierde En Plein Public optreden van deze zomer is opzienbarend, akoestisch en vooral erg swingend. Strak in het glamoureuze pak blazen de heren van Het Pneumatisch Dance Trio bekende dance-nummers nieuw leven in. U bent van harte welkom om mee te komen genieten op de sfeervolle binnenplaats van De Beyerd. Het optreden vindt plaats op vrijdagavond 19 juli, aanvang 20.30 uur, en is zoals altijd gratis toegankelijk.

Het Pneumatisch Dance Trio maakt je zomer compleet. Dat moet Remco Beeskow, programmeur van Mezz Concerts & Dance, hebben gedacht toen hij de drie mannen vroeg om deze zomeravond te vullen. De band snijdt het hart uit een lied, geeft het een stoot energie en schopt het met veel plezier het plein weer op. De grote eenvoud waarmee het drietal muziek maakt werkt aanstekelijk, evenals het altijd goede humeur van de heren. Dus maak de heupen maar vast los want dit wordt dansen!

Het programmaboekje van En Plein Public is gratis te verkrijgen in het stadskantoor (balie voorlichting), bij het Cultuurpunt en bij de VVV. Deze informatie is ook te vinden op de website: www.enpleinpublic.nl

Breda, 15 juli 2002

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie