Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 21-07-2002

Datum nieuwsfeit: 21-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-07-2002 Persberichten district Binnensticht, 10.40 uur

Winkeldief aangehouden

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Personeel van een winkel aan de Traaij hield zaterdagmiddag tegen 16.30 uur een 35-jarige vrouw, woonachtig in Wageningen, aan wegens winkeldiefstal.

Toen de vrouw samen met een man de winkel uit wilde lopen ging het alarm af. De man wist te ontkomen, de vrouw kon worden aangehouden. In de tas van het tweetal bleek voor ruim 1.600 euro aan goederen te zitten.

Op het politiebureau bleek dat de vrouw nog een boete open had staan. De politie onderzoekt de identiteit van de gevluchte man.

Dronken man aangehouden

BUNNIK Een 21-jarige man uit Zeist is zondagmorgen rond 02.15 uur aangehouden voor openbare dronkenschap.

De jongeman schreeuwde op de Schoudermantel naar mensen en liep een paar keer onverwacht de weg op. Daardoor was hij een gevaar voor zichzelf en het verkeer. De jongeman reageerde agressief toen agenten hem aanspraken. Hij werd aangehouden voor openbare dronkenschap. Met een proces-verbaal op zak mocht hij later die nacht het bureau verlaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie