Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zomerfeesten in Rokkeveen Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 22-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Zomerfeesten in Rokkeveen

Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar worden maandag 22 juli getrakteerd op een spetterend zomervakantiefeest in Vrijetijdscentrum Rokkeveen. De kinderen kunnen meedoen aan een groot aantal spelletjes en spelen, zoals een labyrint triathlon, een speurtocht, een 'stokken-vangspel' en luchtkussenspringen. Tussen de middag krijgen de deelnemers popcorn of een suikerspin en iets te drinken. Wie mee wil doen moet uiterlijk 10.00 uur aanwezig zijn, want dan begint het zomervakantiefeest. Deelname kost 0,75 euro.

Op dinsdag 30 juli staat een grandioze picknick in het Balijbos op het programma. Ook is het mogelijk om aan verschillende spelen mee te doen. Toestemming van ouders of verzorgers is voorwaarde voor deelname.
Aan deze activiteit kan slechts een beperkt aantal kinderen meedoen. Voorinschrijving is daarom noodzakelijk. Inschrijven kan tot en met dinsdag 23 juli. De kosten bedragen 2,50 euro.

Voor inschrijfformulieren of meer informatie over vakantieactiviteiten kan contact worden opgenomen met: Vrijteijdscentrum Rokkeveen / KidsClub De Veur, Prismalaan 26, 2718 CX, Zoetermeer, telefoon (079) 361 5349.

Laatste wijziging: 19-07-2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie