Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 22-07-2002

Datum nieuwsfeit: 22-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 22-07-2002
Persberichten district Sittard (RKey; 13.50 u) Maandag, 22 juli 2002

District Sittard

Stein; aangehouden
Afgelopen nacht, zondag op maandag nacht kreeg de politie een melding dat op de Ricardusstraat en Heerstraat-Zuid in Stein iemand aan geparkeerde autos loopt te morrelen. De politie die snel terplaatse ging trof er een 21-jarige jongeman uit Roermond aan die gereedschap/inbrekerswerktuig bij zich had. Dit werd in beslag genomen. Onderzoek wees uit dat in een op de Ricardusstraat gep[arkeerde auto wad getracht in te breken. De verdachte, die overigens ook een klein beetje verdovende middelen bij zich had (eveneens in beslag genomen), werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Beek; vals geld
De politie heeft afgelopen nacht, zondag op maandagnacht in een horecagelegenheid aan de Middelweg in Beek twee vrouwen (20 jr) uit Maastricht aangehouden. Die worden ervan verdacht in de horecagelegenheid met vals geld te hebben betaald. Beide verdachten werden overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. Het valse bankbiljet waarmee was betaald, een bankbiljet van 50 Euro, nam de politie in beslag. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie