Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 22-07-2002

Datum nieuwsfeit: 22-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 22-07-2002 Persberichten district Den Bosch

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, `s-Hertogenbosch,

Zondagavond is een 54-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Op het Nachtegaal-slaantje in `s-Hertogenbosch beledigde hij twee politiemensen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Zondagavond is een 52-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De man stond op de Commissaris de Quaylaan in `s-Hertogenbosch met een mes in het rond te zwaaien en be-dreigde daarbij voorbijgangers en omstanders. De man bedreigde ook twee politiemensen met een mes. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, `s-Hertogenbosch

Zondagavond is een 52-jarige Bosschenaar aangehouden. Door een surveillance van de poli-tie werd gezien dat de man op de Rompertsebaan in `s-Hertogenbosch een fiets aan het ver-nielen was. Bij zijn aanhouding bedreigde en beledigde hij de politiemensen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij in de loop van maandagmorgen heengezon-den.

POLITIE ROSMALEN LOST DIEFSTALLEN EN VERNIELINGEN OP

Politieteam Rosmalen heeft een onderzoek afgerond naar jeugdigen in de leeftijd van 16 tot 20 jaar, die zich schuldig hebben gemaakt aan met name vernielingen en kleine diefstallen. In totaal werden zes jongens, allen uit Rosmalen, aan de tand gevoeld. De aanleiding was dat tegen een 19-jarige jongen aangifte was gedaan i.v.m. een door hem gepleegd mishandeling van een 18-jr plaatsgenoot. In dat onderzoek kwamen andere feiten aan het daglicht met als gevolg dat er een z.g. "sneeuwbaleffect" ontstond. In totaal werden ruim 50 zaken opgelost (vernieling van etalageruiten, ruiten van telefooncellen, bushokjes en auto`s alsmede kleine diefstallen). De totale schade wordt geraamd op circa 5000 euro. Drie verdachten worden naar Buro HALT verwezen, de overigen krijgen te maken met justitie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie