Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sky Radio start met artiestenveiling voor War Child

Datum nieuwsfeit: 22-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SKYRADIO

Sky Radio start met artiestenveiling voor War Child

Sky Radio 100.7 FM start maandag 22 juli met de veiling van exclusieve items van nationale en internationale artiesten op www.skyradio.nl. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de stichting War Child, die kinderen helpt met de verwerking van hun
oorlogservaringen.

Verschillende nationale en internationale artiesten hebben unieke persoonlijke items ter beschikking gesteld voor de veiling. Zo maken deelnemers kans op het overhemd dat Marco Borsato droeg tijdens zijn waanzinnige concerten in De Kuip. Daarnaast kunnen mensen bieden op een shirts van Kylie Minogue en Westlife, die ze na hun optredens in Nederland signeerden. De Zeeuwse band Blof schonk een decorstuk uit de videoclip 'HIER' en Destiny's Child stelde unieke poppen beschikbaar voorzien van een handtekening. Verder worden er o.a. gesigneerde albums geveild van Shaggy, Enrique Iglesias, Texas en Alessandro Safina. Een totaaloverzicht van de items is te vinden op www.skyradio.nl

Men kan vanaf maandag 22 juli tot 1 augustus op www.skyradio.nl een bod uitbrengen op de verschillende items. Ieder artikel zal starten met een beginbod van 1 euro. Sky Radio stelde afgelopen donderdag tevens de totale opbrengst van de kaartverkoop van het Sky Radio Beachconcert met Acda en de Munnik te Bloemendaal ter beschikking aan War Child.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

War Child Nederland
War Child Nederland is een onafhankelijke stichting, die in 1995 is opgericht. Het doel van War Child is het leed van kinderen in door oorlog getroffen gebieden te verminderen en bij te dragen aan een vreedzame toekomst. War Child heeft zich gespecialiseerd in psychosociale hulpverlening en maakt daarbij gebruik van creatieve middelen en technieken. De hulp komt ten goede aan individuele kinderen, maar brengt ook diverse groepen kinderen bij elkaar. War Child heeft projecten in Sierra Leone, Soedan, Eritrea, Bosnië-Herzegovina, Kosovo, Afghanistan/Pakistan, Georgië, Tsjetsjenië en Ingoesjetië.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie