Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 22-07-2002

Datum nieuwsfeit: 22-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 22-07-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhouding bezit xtc-pillen
ALMERE Op het Almeerderstrand is zondagmiddag tijdens Airpeace een 24-jarige man uit Almelo aangehouden voor het bezit van verdovende middelen. Hij wilde het terrein op en bleek bijna dertig xtc-pillen bij zich te hebben. Hij werd betrapt door beveiligingsmedewerkers. De man verklaarde tegenover de politie dat hij de jassen van een paar vrienden uit de auto had gehaald en niet wist dat er in een van de jassen pillen zaten. Hij deed vrijwillig afstand van de pillen. Na verhoor op het politiebureau is hij weer heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Rijden onder invloed
ALMERE De politie heeft zondagavond op de Buitenring een 47-jarige automobilist uit Almere aangehouden. Surveillerende agenten zagen hem vermoedelijk door rood rijden en dwongen hem te stoppen. Bij controle vermoedden de agenten dat de man alcohol had genuttigd en brachten hem over naar het politiebureau. Daar blies hij 320 ug/l (0,7 promille). Hij is met een rijverbod van twee uur weer heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.
ALMERE Een 45-jarige automobiliste uit Almere is zondagnacht op de Hogering aangehouden voor rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen haar slingerend over de weg rijden. Ze weigerde mee te werken en is uiteindelijk geboeid overgebracht naar het politiebureau. Ze is met een rijverbod van twee uur weer heengezonden.

Onder invloed een valse naam opgeven
ALMERE Op de Waddendreef is zondagavond een nog onbekende man aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Hij reed slingerend over de weg. Op het politiebureau blies hij 290 ug/l (0,7 promille). De man gaf meerdere malen een valse naam op. Hij is ingesloten in een politiecel om zijn ware identiteit te achterhalen.

Garagedeur vernield
ZEEWOLDE Zondagavond heeft een nog onbekend persoon in de Goudhaver een garagedeur vernield. De onbekende automobilist had een auto, die voor de garagedeur stond geparkeerd, tegen de deur gedrukt. Toen de agenten bezig waren met het opnemen van getuigenverklaringen, werden ze aangesproken door een 37-jarige man uit Zeewolde. Hij wilde weten wat er gebeurd was. De agenten roken dat hij alcohol had genuttigd en zagen hem in zijn auto stappen en wegrijden. Toen is hij aangehouden voor rijden onder invloed. Uit een ademanalyse op het politiebureau in Almere bleek hij een promillage te hebben van 1,2 (530 ug/l). Hij is met een rijverbod van vijf uur weer heengezonden. De politie onderzoekt nog of hij ook verantwoordelijk kan worden gehouden voor de vernieling van de garagedeur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie