Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden Abram van Rijckevorselweg Capelle

Datum nieuwsfeit: 23-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Capelle a/d IJssel

Werkzaamheden Abram van Rijckevorselweg

Op dinsdag 23 juli 2002 worden er reparatiewerkzaamheden aan de Abram van Rijckevorselweg uitgevoerd. Het betreft werkzaamheden op het gedeelte tussen de Rivierweg en de Slotlaan en het gedeelte tussen het Capelseplein en de IJsselmondselaan.

Op het gedeelte tussen het Capelseplein en de IJsselmondselaan zal het verkeer enige hinder van de werkzaamheden ondervinden. Het is echter niet noodzakelijk om dit weggedeelte af te sluiten. Het weggedeelte tussen de Rivierweg en de Slotlaan moet wel afgesloten worden. Om de verkeershinder te beperken worden de werkzaamheden in de vakantieperiode uitgevoerd. De werkzaamheden aan dit weggedeelte beginnen na 9.00 uur en zullen voor 15.00 uur gereed zijn. Het verkeer zal via de Slotlaan, de Meeuwensingel en de Rivierweg en via de Kanaalweg, de Bermweg en de Schenkelsedreef worden omgeleid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie