Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bibliotheek Vlaardingen onderzoekt wensen leeskringen

Datum nieuwsfeit: 23-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Vlaardingen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Vlaardingen


23-07-2002

Bibliotheek onderzoekt wensen leeskringen
In heel Nederland zijn leesclubs actief waarin vrouwen en mannen in groepsverband boeken lezen en bespreken. Zo ook in Vlaardingen. Net als andere bibliotheken, bezint ook de Stadsbibliotheek Vlaardingen zich op activiteiten rondom leeskringen.

Hoe één en ander er uit zal gaan zien is nog niet duidelijk. Daarom wil de Stadsbibliotheek, samen met Vlaardingse leesclubs, bekijken of het in de toekomst mogelijk zal zijn om hen met raad en daad bij te staan. Een mogelijkheid zou kunnen zijn om een specifieke boekendienst voor dit soort groepen in het leven te roepen. Om een beter beeld van alle mogelijkheden en wensen te krijgen, vraagt de bibliotheek iedereen die hierin is geïnteresseerd aan de leeskring-enquête mee te werken.

De enquêteformulieren liggen voor alle leeskringen en hun leden klaar in elke vestiging van de Stadsbibliotheek Vlaardingen. U kunt de formulieren ook aanvragen op telefoonnummer: 010 -4343900.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie