Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 23-07-2002

Datum nieuwsfeit: 23-07-2002
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 23-07-2002 Maastricht, uitslaande brand papierfabriek Sappi Uitslaande brand bij papierfabriek Sappi snel onder controle

Dinsdagavond omstreeks 17.55 uur ontstond er brand op de bovenste verdieping van een kantoor annex-fabrieksgebouw van papierfabriek Sappi aan de Biesenweg in Maastricht.

De brand, waarschijnlijk veroorzaakt door kortsluiting in de electrische bedrading van de koelcel in het personeelsrestaurant, sloeg door het dak naar buiten waardoor er sprake was van een uitslaande brand. De brandweer van Maastricht rukte met groot materieel uit en had de brand snel onder controle. Om 18.27 uur werd het sein brandmeester gegeven.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie