Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leefbaar Nederland district Tilburg ontmoet lokale partijen

Datum nieuwsfeit: 23-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Leefbaar Nederland

Op 9 juli ontmoetten de bestuurders van locale politieke partijen in het district Tilburg de leden van Leefbaar Nederland. Een groep van ongeveer 25 personen voelde zich duidelijk aangesproken door de uitnodiging van Leefbaar Nederland. Onafhankelijk lokaal Breda, Dongen, Rijen, Zundert en Halderberge gingen in gesprek met LN. Onder leiding van het interim districtbestuur, Piet Hermus uit Zevenbergschenhoek en Dimp Nelemans (bestuurslid van Leefbaar Nederland) werd het een boeiende bijeenkomst. En terwijl in februari 2002 Philip Brouwer in het tijdschrift Binnenlands Bestuur nog schreef: "Lokaal is lang niet altijd leefbaar" gaf het gezelschap in Etten Leur ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie