Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 24-07-2002

Datum nieuwsfeit: 24-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 24-07-2002 Persbericht district Aa & Dommel

LOKAALVREDEBREUK

Een 45-jarige man uit Gemonde is dinsdagavond aangehouden op verdenking van lokaalvredebreuk. De man had op 18 juli 2002, omdat hij zich in een café aan de Rechterstraat in Boxtel had misdragen, een ontzegging gekregen voor de duur van 1 jaar. Desondanks was hij toch weer het café binnen gegaan. Hij weigerde weer te vertrekken.

BEDREIGING EN VERNIELING

Dinsdagavond verscheen er aan de deur van een woning aan het Sint Janskruid in Helvoirt een familielid van de bewoners. Die verklaarde nog geld te goed te hebben en wilde dat hebben. Toen hij dat niet kreeg werd hij boos, bedreigde de bewoners en stak met een scherp voorwerp enkele gaten in de motorkap van een voor de deur geparkeerd staande auto. Daarna is hij weggegaan. Omdat de man in `s-Hertogenbosch woonachtig is werd door de politie in Den Bosch een bezoek gebracht aan de woning. Daar werd hij niet aangetroffen.

ONDER INVLOED

Afgelopen nacht is tegen een 25-jarige automobilist uit Sint Oedenrode proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man reed op de Mgr Zwijsenstraat in Schijndel waar hij door de politie werd gecontroleerd. Eind april van dit jaar was de man ook al voor hetzelfde feit bekeurd. Hij kreeg toen een geldboete van EUR 190,00.

AUTODIEFSTAL

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Breukelsestraat in Liempde een zilverkleurige Mercedes Vito voorzien van het kenteken 51-BB-GB weggenomen.

DIEFSTAL CARAVAN

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf het Heunpark in Vught een witte caravan van het merk Eifelland, met over de gehele lengte een groene streep, weggenomen.

BEDREIGING

Op het AZC aan de Reutsedijk in Vught is vanmorgen een 40-jarige asielzoeker aangehouden. De man heeft, nadat een eerder gevoerd gesprek niet naar zijn zin was verlopen, een van de daar werkende medewerkers mondeling met de dood bedreigd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie