Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 24-07-2002

Datum nieuwsfeit: 24-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 24-07-2002 17.00 uur Berichten van woensdagmiddag
Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Auto gestolen
SLEEN - Vanaf een parkeerplaats aan de Anssenstraat in Sleen is in de nacht van dinsdag op woensdag een Groene Ford Maverick bestelbus gestolen.

Auto leeggeroofd
HOOGERSMILDE - Op een parkeerplaats van een camping aan de Bosweg in Hoogersmilde is tussen afgelopen zaterdag en vandaag (woensdag) een bestelbus opengebroken. In de cabine van de bus was een behoorlijke ravage aangericht. Uit de auto zijn gereedschappen, een navigatiesysteem, koelbox en Cd`s gestolen.

Buitenboordmotor gestolen
MEPPEL - In de nacht van dinsdag op woensdag is van een boot die ligt afgemeerd aan de Galgenkampsweg in Meppel, een buitenboordmotor gestolen. De bewoners van de boot, een Duits echtpaar op vakantie in Nederland, ontdekten woensdagmorgen dat de motor verdwenen was. Dit ondanks een slot waarmee het vast was gemaakt. Dinsdagavond is in de omgeving een wit/beige bus of vrachtwagentje gezien waarvan de bestuurder veel belangstelling had voor de afgemeerde boten. De politie hoopt dat er zich getuigen zullen melden die kunnen helpen bij het oplossen van deze diefstal.

Gokkast leeggehaald
BORGER - Bij een inbraak in een café aan de Kruisstraat in Borger is in de nacht van dinsdag op woensdag een gokkast opengebroken. Men kwam het café binnen door een deur open te breken. Het geld uit de geldbak van de automaat werd meegenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie