Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe tv-serie biedt kijkje in de keuken van de luchtmacht

Datum nieuwsfeit: 24-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten


---

Ministerie van Defensie---

Nieuwe tv-serie biedt kijkje in de keuken van de luchtmacht

23-07-2002

De Koninklijke Luchtmacht speelt vanaf woensdag (24 juli) de hoofdrol in de nieuwe televisieserie De Wereld van de Luchtmacht. Deze zesdelige serie wordt wekelijks bij de EO rond de klok van 21.45 uur op Nederland 2 uitgezonden. De serie volgt op de eveneens zesdelige serie De Wereld van de Marine. In de eerste aflevering van De Wereld van de Luchtmacht wordt speciale aandacht geschonken aan het laagvliegen in Goose Bay, de Open Dagen op de vliegbasis Gilze Rijen en een brandweeroefening op de vliegbasis Woensdrecht.

Ook in de andere vijf afleveringen van De Wereld van de Luchtmacht komen steeds drie verschillende reportages aan bod. De programmamakers hebben zo min mogelijk in scène gezet om zo een realistisch beeld te laten zien van het dagelijks werk van de luchtmacht. Naast serieuze onderwerpen komen ook vermakelijke en ontroerende situaties aan de orde. Kortom: het dagelijkse leven van de niet alledaagse omstandigheden waarin het KLu-personeel werkt.

De Wereld van de Luchtmacht is te zien op de woensdagen 24 juli, 31 juli, 7 augustus, 14 augustus, 21 augustus en 28 augustus.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie