Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dierenambulance Capelle ad IJssel alleen voor honden en katten

Datum nieuwsfeit: 24-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Capelle a/d IJssel

Dierenambulance alleen voor honden en katten

Het Informatiecentrum krijgt regelmatig telefoontjes van verontruste Capellenaren over gewonde of dode dieren die zij op straat aantreffen. Voor honden of katten verwijst de gemeente door naar de Capelse Dierenambulance. Voor dode of gewonde wilde dieren, zoals vogels, bestaat deze mogelijkheid echter niet.

De gemeente en de dierenambulance hebben afspraken gemaakt over het ophalen van honden en katten. Hiervoor krijgt de dierenambulance een vergoeding. Voor gewonde, zieke of dode in het wild levende dieren kan de gemeente echter niets doen. De gemeente is van mening dat in dit geval de natuur zijn gang moet kunnen gaan. Indien u toch een dier wilt helpen, kunt u dat natuurlijk wel zelf naar het Dierenasiel of de dierenarts brengen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Informatiecentrum van de gemeente Capelle aan den IJssel, telefoon 010-2848484 of met het Dierenasiel, 010-2840002.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie