Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concert Welnere in Bergen op Zoom

Datum nieuwsfeit: 25-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bergen op Zoom
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Bergen op Zoom


Welnere

Voor het derde jaar is de vzw Divers met de concertserie aanwezig in Bergen op Zoom. Na een mooie start in 2000 hebben de concerten inmiddels een vaste plek in de harten van vele Bergenaren. Het concept van het Zomerfestival Vlaanderen is zowel simpel als bekoorlijk; laat iedereen die niet zo nodig op vakantie hoeft, maar ook geen zin heeft om binnen te blijven, op een doordeweekse avond eens lekker genieten van goede muziek, lekkere Vlaamse bieren en dat in een prachtige omgeving.

In de maanden juli en augustus 2002 is er elke donderdagavond één optreden, dat begint om 20.30u en duurt tot 23u. De toegang is volledig gratis. Vanaf 19.30u is iedereen welkom, nagenieten kan tot 23.30 uur op 't Wilhelminaveld.

Aanstaande donderdag 25 juli treedt de groep Welnere op. Deze formatie, opgericht in 1995 te Brussel heeft roots in Senegal en Mauretanië. Zanger en oprichter Malick Pathé Sow zingt over universele thema's als liefde, tolerantie en de verbondenheid tussen volkeren. Actuele thema's in dansbare ritmes!.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie