Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Diervriendelijke restaurants Gelderland krijgen certificaat

Datum nieuwsfeit: 25-07-2002
Bron: Stichting Wakker Dier
Zoek soortgelijke berichten

Stichting Wakker Dier

DIERVRIENDELIJKE RESTAURANTS GELDERLAND KRIJGEN CERTIFICAAT

Persbericht - 24 juli 2002

Op donderdag 25 juli ontvangen 9 diervriendelijke restaurants in de provincie Gelderland een diervriendelijkheidscertificaat van Stichting Wakker Dier. Restaurants die biologisch- of scharrelvlees serveren en vegetarische restaurants komen voor het certificaat in aanmerking. Hoe diervriendelijker het restaurant hoe meer sterren er op het certificaat komen. Voor consumenten die diervriendelijk uit eten willen en op zoek zijn naar een restaurant is een nieuwe internetsite gelanceerd: www.diervriendelijkuiteten.nl. Op de site staan de beschrijvingen, fotos en de routebeschrijvingen van alle 85 Nederlandse diervriendelijke restaurants per provincie op een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie