Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwikkeling platteland verbeterd door uitvoering 110 projecten

Datum nieuwsfeit: 25-07-2002
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Overijssel

Ontwikkeling platteland verbeterd door uitvoering 110 projecten

Doordat de Overijsselse plattelandsregio's Noordwest-Overijssel en Vechtstreek aanspraak konden maken op geld uit het Europese programma voor plattelandsontwikkeling (doelstelling 5b) is de sociaal-economische structuur in de beide regio's aanzienlijk versterkt. In de periode 1994-1998 zijn 110 projecten uitgevoerd, die samen goed waren voor een investering van 75,5 miljoen. Dit is de belangrijkste conclusie uit het eindverslag over de doelstelling 5b Noordwest-Overijssel en Vechtstreek 1994-1999.

De 5b-doelstelling is een programma uit het Europese structuurfonds. Het richt zich met name op het bevorderen van de structurele aanpassing en ontwikkeling van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie