Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bodemverzakkingen bij werkzaamheden Rozenberg Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 25-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Rozenberg, bodemverzakkingen

Tijdens de afrondende grondwerkzaamheden aan de Rozenberg, in de oostelijke punt van het Burgemeester Hoekstrapark in Rokkeveen, zijn er problemen gerezen met betrekking tot de stabiliteit. Als gevolg hiervan is scheurvorming in het grondwerk ontstaan.

Niet betreden!
Om te voorkomen dat bijvoorbeeld spelende kinderen op het werkterrein komen, met eventuele risico's van dien, is de locatie inmiddels afgezet met hekken. De Rozenberg zal ten minste éénmaal per dag worden gecontroleerd op eventuele verdere verzakkingen en/of scheurvorming. Tevens zal de afzetting worden gecontroleerd.
Wijkbewoners wordt nadrukkelijk gevraagd het terrein niet te betreden!

Waar verzakkingen ontstaan worden deze opgevuld. Afhankelijk van de bevindingen in de komende periode zal worden bekeken of volgens de planning medio oktober kan worden begonnen met het planten van de rozen. Deze aanplant is dan de definitieve afwerking van de Rozenberg.

Laatste wijziging: 25-07-2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie