Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regionaal Bedrijventerrein Twente wacht op haalbaarheidsonderzoek

Datum nieuwsfeit: 25-07-2002
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Overijssel

Regionaal Bedrijventerrein Twente

Sinds enkele jaren bestaan er plannen voor een Regionaal Bedrijventerrein Twente (RBT). Dit grootschalige bedrijventerrein (185 hectare, bruto oppervlakte) moet tussen Almelo-Zuid en Bornerbroek komen. Het RBT is een gezamenlijk project van de gemeenten Almelo, Borne, Hengelo, Enschede in samenwerking met de provincie Overijssel. Het bedrijventerrein is nodig vanwege de groeiende behoefte van het bedrijfsleven aan industriegrond.

Inmiddels zijn er verschillende haalbaarheidsonderzoeken gehouden, waarbij er rekening is gehouden met de reacties die bij de diverse eerdere inspraakrondes zijn binnengekomen. Direct na de zomervakantie worden de onderzoeksrapporten openbaar. Dan neemt de Stuurgroep RBT ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie