Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Personaliabericht Loyalty Lab

Datum nieuwsfeit: 25-07-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Personaliabericht

Amsterdam, 25 juli 2002 - Loyalty Lab heeft Piet Hein Govers benoemd tot directeur operationele zaken. Loyalty Lab richt zich op het geven van vernieuwend advies over relatiebeheer en klantbehoud en voert projecten uit voor opdrachtgevers.

Govers (31) was hiervoor als accountmanager business development werkzaam voor Anachron, Europees leider in e-billing en klantinteractie voor de zakelijke markt. Daarvoor opende hij, na ervaring te hebben opgedaan in de Verenigde Staten, een nieuw kantoor in Nederland voor Primus Telecommunications Group, Inc. (Nasdaq PRTL). Hij was in eerste instantie verantwoordelijk voor de commerciële (weder)verkoop en later voor de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie