Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interwoven benoemt Bob McNinch tot Vice-President Noord-Europa

Datum nieuwsfeit: 25-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Interwoven benoemt Bob McNinch tot Vice-President Noord-Europa

Utrecht, 25 juli 2002 - Interwoven Inc. (Nasdaq:IWOV), leverancier van Enterprise Content Management-systemen (ECM), heeft Bob McNinch benoemd tot Vice-President Noord-Europa. In deze functie maakt hij deel uit van het managementteam voor Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). McNinch gaat de directe verkoopactiviteiten in de bestaande verkoopregio's in de Benelux, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk aansturen vanuit het EMEA-hoofdkantoor in Ascot.

'Bob McNinch heeft uitgebreide ervaring in de ontwikkeling en het beheer van succesvolle verkoopactiviteiten en klantrelaties voor uiteenlopende technologiebedrijven in Europa. Deze ervaring is van groot belang om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie