Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 26-07-2002

Datum nieuwsfeit: 26-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergen op Zoom, 26 juli 2002

Datum: 26/7/2002
Auteur: Nicolette Bovenhorst

TEAM BERGEN OP ZOOM ZUID
Krabbenfoor
De politie heeft het, de eerste avond van de Krabbenfoor, erg rustig gehad. De Krabbenfoor werd wel druk bezocht. De politie, die meer mensen op de been had in verband met het project Veilig Uitgaan, spreekt van een gezellige sfeer. Het enige minpuntje was dat er diverse kramen omver waren gegooid.

Vrouwen gaan met elkaar op de vuist
Donderdagmiddag vond er op het Pastoor Joorenplein in Bergen op Zoom een mishandeling plaats. Twee vrouwen hadden ruzie gekregen over een parkeerplaats. Beiden dachten recht te hebben op het vrije plaatsje. Toen één van de vrouwen, het uiteindelijk slachtoffer, haar auto alsnog parkeerde in het parkeervak, en zij uit haar auto stapte, werd zij vastgepakt door de bestuurster van de andere auto. Het slachtoffer werd hierop diverse malen geslagen, waarbij zij kneuzingen aan haar pols opliep. Ook werd er tegen het slachtoffer discriminerende opmerkingen gemaakt. De bestuurster van de auto is weggereden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie van mishandeling en discriminatie. Deze stelt een onderzoek in.

TEAM RUCPHEN
Man valt van steiger
Een 46-jarige man uit Oosterhout is vanochtend rond 11.30 uur gewond geraakt toen hij van een steiger afviel. De man was de gevel aan het reinigen van een bedrijf aan de Rucphensebaan in Sprundel, toen hij door nog onbekende oorzaak van de steiger afviel. De man is met rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de juister toedracht van het ongeval.

Snelheidscontrole
Gisterenochtend werd op de Gebrande Hoefstraat ter hoogte van de Keijtenburgstraat in Rucphen een snelheidscontrole gehouden door de politie van team Rucphen. In plaats van de toegestane 80 km per uur, werd de hoogste snelheid gemeten op 119 km per uur. Uiteindelijk waren 12 bestuurders in overtreding Eén bromfietser reed 70 km i.p.v. de ter plaatse toegestane maximumsnelheid van 40 km per uur.

TEAM ROOSENDAAL BOVENDONK
Inbraak auto
Woensdagnacht is er ingebroken in een bedrijfsauto die geparkeerd stond aan de Ambrozijnberg in Roosendaal. Aan de achterzijde van de auto werd een ruit uitgenomen. De eigenaar van de bedrijfsauto vermist een grote hoeveelheid gereedschap. De schade aan de bedrijfsauto bedraagt ongeveer 4000 Euro. Ook werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Krekelberg in Roosendaal. Hier werd het portier geforceerd, waarna de dader(s) een radio-/CD-speler wegnamen.

Inbraak in stomerij
Naar nu bekend is geworden, is er dinsdagnacht ingebroken in een stomerij aan de President Kennedylaan in Roosendaal. De dader(s) vernielde de toegangsdeur en doorzochten de gehele winkel. Er worden twee jassen ontvreemd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Inbraak in bedrijf
In een bedrijf aan de Moerstraatsebaan in Moerstraten is dinsdagnacht ingebroken. De dader(s) forceerde de toegangsdeur van de loods, waarna zij binnen konden komen. De dader(s) heeft vervolgens een heftruck weggenomen ter waarde van ruim 40.000 Euro

Inbraak woning
Woensdag werd op klaarlichte dag ingebroken in een woning op de Damastberg in Roosendaal. Met een steen werd de ruit van de achterdeur ingegooid. De dader(s) doorzochten de hele woning. Er wordt oa. geluidsapparatuur ontvreemt.

Aanrijding brommobiel
Vanmiddag vond er een aanrijding plaats op de Bergrand in Roosendaal. De bestuurder van een brommobiel, een 17-jarige man uit Roosendaal, reed over de Bergrand toen hij werd ingehaald door een nog onbekend gebleven personenauto. De brommobiel werd vermoedelijk hierbij geraakt, waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Bij controle bleek dat de bestuurder van de brommobiel teveel had gedronken en niet in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt voor het rijden onder invloed en het niet in het bezit hebben van een bromfietscertificaat.

Aanrijding
Vanmorgen vond er op de kruising van de Burgemeester Schneiderlaan en de Zundertseweg een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een bestuurster van een bromfiets. De bromfiets kwam vanuit de richting van de Zundertseweg en verleende bij het oversteken geen voorrang aan de bestuurder van de bestelauto. De bestuurster van de bromfiets kwam ten val en moest met nog onbekend letsel worden overgebracht naar het ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie