Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 26-07-2002

Datum nieuwsfeit: 26-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 26-07-2002
Nieuwe wijkchef Coevorden

Martin Panman 0651611628

COEVORDEN Vrijdagmiddag is Arjan Goudriaan geïnstalleerd als wijkchef van Coevorden. Hij volgt daarmee Bert Kuipers op die een functie binnen de divisie ondersteuning heeft gekregen. Arjan Goudriaan was tot vandaag wijkchef in de gemeente Aa en Hunze en vanmiddag installeerde de Districtchef van Zuid-Oost Drenthe, de heer A. de Bruijn, in aanwezigheid van de burgemeester van Coevorden en de korpschef de nieuwe wijkchef.

In zijn toespraak benadrukte Goudriaan dat gezien de krapte van de financiën en menskracht er prioriteiten gesteld moeten worden. Er zal aan onze klanten aangegeven worden wat de politie wel en wat we niet meer kunnen doen. De bevolking moet leren voor deel zelf de problemen op te lossen. De wijkchef benadrukte dat hij met zijn mannen en vrouwen zal werken aan de veiligheid in Coevorden. Dat betekent o.a. dat geweld op straat krachtig bestreden zal worden. En als het aan Goudriaan ligt zal dat niet alleen door de politie moeten gebeuren, maar zal dat mede gedaan moeten worden door de Horeca, de gemeente en justitie.

Hij besloot zijn toespraak met de woorden: Ik heb veel zin om in Coevorden aan de slag te gaan.

Martin Panman 0651611628

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie