Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toekomstplannen uitbreiding begraafactiviteiten Zwolle vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 26-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zwolle

Datum uitgave: 26-07-2002
Onderwerp: Zorg en welzijn

Het college van B. en W. heeft besloten dat het totale gebied binnen de bestaande driehoek (A28, Haersterveerweg, Bergkloosterweg) vanaf 2020/2025 bestemd is voor de uitbreiding van uitvaart-, begraaf- en crematieactiviteiten. De huidige sportvoorzieningen aldaar zullen vanaf die periode gefaseerd moeten worden verplaatst. Daarnaast wordt de uitbreiding op korte termijn voor de begraafplaats Bergklooster verplaatst naar het uitbreidingsgebied van de gemeentelijke begraafplaats Kranenburg. Dit besluit is genomen na gesprekken met het bestuur van de begraafplaats Bergklooster en de projectgroep Kranenburg. Zij staan positief tegenover het besluit met inachtneming van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie