Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opnieuw bijkomende rekrutering officieren bij Belgische Defensie

Datum nieuwsfeit: 26-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Belgische Krijgsmacht
Zoek soortgelijke berichten

Belgische Krijgsmacht


---

Persmededeling 81 van 26 juli 2002

Opnieuw bijkomende rekrutering officieren bij Defensie 66 vacatures bij de Land-, Lucht- en Medische Component
---

Wegens een blijvend tekort aan jonge officieren organiseert Defensie dit jaar opnieuw een uitzonderlijke werving van 66 kandidaat-officieren van het aanvullingskader voor de Land-, Lucht- en Medische Component van de Krijgsmacht.

Geïnteresseerde jongeren, die dit jaar geen 30 jaar oud worden en in het bezit zijn van een diploma middelbaar onderwijs, kunnen zich tot en met 7 september inschrijven bij één van de provinciale defensiehuizen.

De geselecteerde kandidaten worden op 7 oktober 2002 ingelijfd en krijgen een militaire opleiding die varieert van 8 tot 15 maanden naargelang de gekozen component.
Na de militaire vorming volgt een evaluatieperiode in een eenheid. De officieren van de Landcomponent zullen voornamelijk dienen als pelotonscommandanten in gevechtseenheden.
De officieren van de Luchtcomponent zullen dienen als officier bij de vliegveldverdediging.

Iedereen die vragen heeft over deze rekruteringswedstrijd en over de loopbaan als aanvullingsofficier kan steeds terecht bij de provinciale defensiehuizen of op het groene nummer 0800/14936

Voor meer informatie : contacteer
SID
Kwartier Koningin Elisabeth
Tel : 02/701.39.50 - Fax : 02/701.48.62 - email : (press@js.mil.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie