Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 26-07-2002

Datum nieuwsfeit: 26-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Wildplasser geeft valse naam op en pleegt verzet

Datum: 26/7/2002
Auteur: R.v.Kuik

BREDA: Een 20 jarige Oosterhouter kreeg het vannacht rond 02.00 uur met de politie in het uitgaanscentrum aan de stok toen hij op de Tolbrugstraat tegen een rolluik van een winkel stond te plassen. Bij het uitschrijven van een bekeuring bleek de man tot twee keer toe een valse naam op te geven en werd aangehouden.

De wildplasser was het met de aanhouding niet eens en kreeg daarbij steun van zijn 22 jarige Oosterhoutse neef. Die ging tussenbeide staan en belemmerde de politie bij haar werk. Beide mannen zijn aangehouden. De wildplassende Oosterhouter liep tijdens de schermutselingen om hem over te brengen naar het bureau een gezwollen gezicht en kapotte neus op. Ook het horlogebandje van de man sneuvelde. Om elke twijfel over de aard van de verwondingen weg te nemen liet de politie het letsel vannacht nog in het ziekenhuis door een arts onderzoeken. Ook deze kwam tot de conclusie, dat het gebeuren hem een dik gezicht en een kapotte neus had opgeleverd. Tegen de beide verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie