Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten districhten Utrecht stad, 09.35 uur

Datum nieuwsfeit: 29-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-07-2002
Persberichten districhten Utrecht stad, 09.35 uur

Tasjesroofster aangehouden

UTRECHT Surveillerende agenten zagen op maandag 29 juli, omstreeks 08.00 uur een vrouw met een fiets zonder uit te kijken de Biltstraat over steken. Tegelijkertijd zagen zij een vrouw aan de overkant van de Biltstraat die riep dat zij zojuist beroofd was van haar tas. De dader was de vrouw die zonder omkijken was overgestoken. De agenten gingen achter de tasjesroofster aan en konden haar na een korte achtervolging aanhouden. Het bleek een 35-jarige inwoonster van Utrecht te zijn. De verdachte werd ingesloten en in verzekering gesteld.

Autobrand in parkeergarage

UTRECHT Op maandag 29 juli ontstond omstreeks 17.20 uur door onbekende oorzaak brand in een geparkeerde personenauto aan de Oudlaan. De parkeergarage behorend bij een bedrijf kwam vol rook te staan en door de bedrijfsbeveiliging werden de medewerkers uit voorzorg uit het gebouw gehaald. Door de brandweer werd de auto geblust die geheel uitbrandde. Na enige tijd konden de medewerkers het gebouw weer in.

Bedreiging in zwembad

UTRECHT Toezichthouders en politieagenten die in het kader van het project `Koele Zomer` toezicht houden in de zwembaden van Utrecht, werden maandagmiddag geconfronteerd met een klein vechtpartijtje in zwembad Den Hommel. Nadat het vechtpartijtje was beëindigd, werd een toezichthouder bedreigd door een 18-jarige inwoner van Utrecht. De verdachte werd aangehouden.

Verkeerscontrole

UTRECHT - Door het Bureau Verkeer Onder Controle werd op maandagavond 29 juli een verkeerscontrole gehouden op de Eykmanlaan. Er werden 258 voertuigen gecontroleerd. Tegen 26 bestuurders werd proces-verbaal opgemaakt in verband met het niet dragen van de autogordel. 9 Bestuurders reden te snel, waarvan de hoogste met een snelheid van 92 km/h. 1 Bestuurder kreeg een proces-verbaal in verband met niet handsfree bellen.

Bromfietser onder invloed, rijbewijs ingevorderd. UTRECHT Surveillerende agenten zagen op dinsdag 30 juli, omstreeks
01.55 uur over de Kanaalweg een snorfietser zonder licht en slingerend rijden. De bestuurder werd gecontroleerd en hij bleek alcohol gedronken te hebben. De verdachte, een 54-jarige inwoner van Utrecht, werd aangehouden. Aan het bureau bleek bij de ademanalyse dat hij 2 promille aan alcohol in zijn lichaam had. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie