Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 31-07-2002

Datum nieuwsfeit: 31-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 31-07-2002 Persbericht District Maasland

MISHANDELING

Een 41-jarige inwoner van Oijen is dinsdagmiddag mishandeld. Hij kreeg een stomp op de oogkas waardoor hij een bloedende wond opliep die door een arts moest worden gehecht. De man was samen met zijn vrouw en kinderen bezig om zijn vee over de Oijense Bovendijk naar de stal te leiden. Toen een personenauto met hoge snelheid over de dijk in zijn richting kwam gereden werd het vee onrustig. De bestuurder reed zich uiteindelijk vast in tussen het vee. De veehouder was inmiddels zo boos geworden dat hij probeerde de autosleutels uit het contactslot van de auto te pakken. Dat lukte niet waarop hij weer van de auto wegliep. De bestuurder en de inzittenden van de auto stapten vervolgens uit waarna de bestuurder de veehouder een fikse stomp in het gezicht gaf. De identiteit van de vermoedelijke verdachte is bij de politie bekend. Hij kon nog niet worden aangehouden en gehoord.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

Dinsdagmiddag is in een winkel aan de Osseweg in Heesch een 37-jarige Ossenaar aangehouden. Hij was betrapt bij het wegnemen van paling en ham met een totale waarde van ongeveer 90 Euro. De man is door de politie gehoord.

BEDRIJFSINBRAAK

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Sterrebos in Oss. Van het pand is een ruit geforceerd waardoor de inbreker binnen is gekomen. Uit het pand is een portemonnee met een onbekend geldbedrag weggenomen.

BEZIT VERDOVENDE MIDDELEN

De politie heeft vanmorgen in zijn woning in Oss een 20 jarige man aangehouden. In zijn woning is een geringe hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De verdenking was gerezen dat de man vanuit zijn woning zou dealen, doch dat is door de politie niet vastgesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie