Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 31-07-2002

Datum nieuwsfeit: 31-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 31-07-2002
Persberichten district Maastricht (RKey; 12.30 u) Woensdag, 31 juli 2002

District Maastricht

Maastricht; aanrijding
Afgelopen dinsdagmiddag omstreeks 14.10 uur vond op de Dokter Bakstraat in Maastricht een aanrijding plaats. Een 16-jarige bestuurder van een bromfiets uit Riemst (B) (met achterop de bromfiets 14-jarig meisje uit Maastricht) botste met zijn bromfiets tegen een 68-jarige vrouw en een 71-jarige man uit Maastricht die over de voetgangers-oversteekplaats Beeldsnijdersdreef / Brouwersweg de weg overstaken. Alle betrokkenen kwamen bij de aanrijding ten val en raakten gewond. Zij werden allemaal per ambulance overgebracht naar het Academisch ziekenhuis in Maastricht. Omtrent de precieze aard en ernst van de letsels is dezerzijds niets bekend. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding.

Maastricht; zakkenrollerij
Een 71-jarige vrouw uit Bunde ontdekte afgelopen dinsdagmiddag in een winkel aan de Wolfstraat in Maastricht dat haar beurs uit de tas was gestolen. In de beurs bevonden zich papieren en bankpasjes. Het slachtoffer heeft bij de politie aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie