Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe beveiliging stroomvoorziening tegen stroompiekspanningen

Datum nieuwsfeit: 02-08-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Beveiliging stroomvoorziening tegen stroompiekspanningen

WADDINXVEEN, 20020802 -- De nieuwe Pulsar CL1 en CL5-systemen van MGE UPS SYSTEMEN dienen ter be-scherming van de telefooncentrales, computer systemen en audiovisuele apparatuur, zoals Hi-Fi en TV/Video systemen, game consoles en kantoormachines in een SOHO-omgeving. Het gaat om een simpele en effectieve manier om gevoelige dan wel bedrijfskritische apparatuur te beschermen tegen de invloeden van of beschadiging door piekspanningen in de elektriciteitsvoorziening. Deze risico's behoren nu tot het verleden.

Dit soort piekspanningen beïnvloeden de diverse systemen via het elektriciteitsnet en telefoonlijnen. Of deze piekspanningen nu worden veroorzaakt door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie