Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 02-08-2002

Datum nieuwsfeit: 02-08-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-08-2002 Persberichten district Lekstroom, 09.00 uur

Brand tijdens onderzoek

HOUTEN Tijdens een onderzoek van de politie naar de aanwezigheid van een hennepkwekerij in een schuur aan de Koppeldijk brak brand uit. Vermoedelijk is de brand door kortsluiting ontstaan.

De politie trof in de schuur zon 700 potjes aan. De hennep bleek geoogst. Vermoedelijk door kortsluiting brak vervolgens brand uit. De brandweer bluste de brand, maar gezien er asbesthoudend materiaal in de schuur aanwezig was, is de omgeving afgezet en moet eerst de asbest worden verwijderd voordat de politie met het onderzoek verder kan.

Onder boom

NIEUWEGEIN Een 68-jarige man uit Nieuwegein is donderdag voor onderzoek naar het Antonius-ziekenhuis gebracht nadat hij bij werkzaamheden onder een boom terecht was gekomen.

De man was samen met een 31-jarige plaatsgenoot bezig een boom te verwijderen. De boom viel tegen de man, waarop de man viel en de boom op zich kreeg. De man had last van zijn borst en knie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie