Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 02-08-2002

Datum nieuwsfeit: 02-08-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-08-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.30 uur

Rijden onder invloed

VEENENDAAL/WIJK BIJ DUURSTEDE- Op vrijdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed een auto bestuurde. Omstreeks 00.45 uur controleerde agenten op de Turbinestraat de 30-jarige automobilist uit Veenendaal. Onderzoek wees uit dat hij gedronken had en blies op het bureau 0.80 promille.De man kreeg hiervoor een bekeuring van 190 euro en een rijverbod van 2 uur.

Op het Ruiterpad werd een 51-jarige automobilist uit Veenendaal gecontroleerd en had teveel gedronken. Agenten zagen de man rijden over het Panterpad en controleerden hem. Op het bureau blies hij 1.25 promille en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Omstreeks 02.00 uur werd een 50-jarige automobilist uit Wijk bij Duurstede aangehouden omdat hij onder invloed reed. Omstreeks 02.00 uur zagen agenten de man rijden over de Steenstraat. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken en blies op het bureau 0.65 promille. Omdat de man al 3 keer eerder in vijf jaar is betrapt voor het rijden onder invloed is tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

Gordelcontrole

VEENENDAAL- Op donderdagochtend vond er tussen 09.00 en 12.00 uur een gordelcontrole plaats op de Nieuweweg noord en de Rondweg West. In totaal werden 220 voertuigen gecontroleerd en hiervan kregen 22 automobilisten een bekeuring omdat ze de autogordel niet droegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie