Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Taakverdeling binnen bestuur Leefbaar Nederland

Datum nieuwsfeit: 04-08-2002
Bron: Leefbaar Nederland
Zoek soortgelijke berichten

Leefbaar Nederland

e-LN 4 augustus 2002

---

Beste mensen,

De taakverdeling binnen het bestuur is op hoofdlijnen rond. Het ziet er als volgt uit: Jan Jetten: voorzitter, algemene beseidsmatige coördinatie en formele contactpersoon tussen bestuur en fractie, Rick Manssen: vice-voorzitter en verantwoordelijk voor de opbouw van de regio's, buitenlandse zaken en de verkiezingscampagnes, Fons Schirris: penningmeester, Antoinette Bulten: secretaris, Hylke ten Cate: bestuurslid verantwoordelijk voor het Wetenschappelijk Bureau en voor de organisatie van verkiezingen conform de Kieswet, Dimp Nelemans: bestuurslid verantwoordelijk voor de jongerenafdeling en het personeelsbeleid, Age Hartsuiker bestuurslid en doende met een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie