Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Congres Transport en Logistiek Nederland regio West

Datum nieuwsfeit: 25-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Transport en Logistiek Nederland

Congres Transport en Logistiek Nederland regio West

Transport en Logistiek Nederland regio West houdt zaterdag 25 januari in Partycentrum Treslong in Hillegom zijn jaarcongres. Thema is ` Toenemende criminaliteit in de logistieke keten: zo veilig als de zwakste schakel', waarbij de toenemende criminaliteit in de bedrijfstak centraal staat.

Het programma ziet er als volgt uit:


·
Inleiding door J.G. Broer, onderdirecteur Preventie en Risicobeheer van TVM.


·
Inleiding door G. Wesselink, directeur van de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit.


·
Presentatie over veiligheid en ontwikkeling van de (georganiseerde) criminaliteit door Klaas Wiltink, voormalig persvoorlichter van de Amsterdamse politie.

Transport en Logistiek Nederland is de brancheorganisatie voor het beroepsgoederenvervoer over de weg met zijn hoofdkantoor in Zoetermeer. De regio West van Transport en Logistiek Nederland verenigt de leden in Zuid-Holland. Het regiokantoor staat in Rotterdam. De aanpak van criminaliteit staat hoog op het wensenlijstje van de transportsector. Met allerlei voorlichtingsmateriaal en themabijeenkomsten pleit de organisatie voor het nemen van preventieve maatregelen. Maar van de politiek wordt ook een extra inspanning gevraagd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie