Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Burgemeester De Boer Leeuwarden opent beurs Huis 2003

Datum nieuwsfeit: 26-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Burgemeester De Boer opent beurs Huis 2003

Met de onthulling van een maquette van het nieuwbouwproject Ee-burg opende burgemeester De Boer de beurs Huis 2003. De beurs Huis 2003 vindt van 23 t/m 26 januari plaats in het FEC Expocenter. De gemeente Leeuwarden is met een grote stand aanwezig op de beurs.

Burgemeester De Boer benadrukte nog eens dat met name in Friesland er nog evenwicht heerst tussen de prijs en de kwaliteit van woningen. Ook het grote belang van een aanbod van verschillende woningtypen, de diversiteit in de woningbouw, onderstreepte zij in haar speech. Ook roemde zij de samenwerking tussen de gemeente aan de ene kant en corporaties, marktpartijen en bewoners aan de andere kant.

Na de opening van de beurs onthulde wethouder Roel Sluiter een digitale rondleiding door het nieuwbouwproject Ee-burg. Dit project wordt ontwikkeld door Nieuw Wonen Friesland en is onderdeel van de Stedelijke Vernieuwing in de Vrijheidswijk.

Plankaart Vrijheidswijk

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie