Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Zaanstreek-Waterland 27-01-2003

Datum nieuwsfeit: 27-01-2003
Bron: Politie Zaanstreek-Waterland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Zaanstreek-waterland24-JAN-03LOC: PURMEREND, GILDEPLEINBromfietscontroleIn verband met de bestrijding van de bromfietsoverlast werd vrijdagmiddag tussen 14.15 uur en 15.45 uur een bromfietscontrole gehouden. Er werden 20 bestuurders gecontroleerd. Zes bromfietsen hadden een te hoog vermogen, waardoor er harder mee kan worden gereden. Eén bestuurder droeg geen helm. De betrokken bestuurders kregen allen kregen een proces-verbaal.
14:52 26-JAN-03LOC: VOLENDAM, NOORDEINDESlooppand uitgebrandEen slooppand achter een woning is zondagmiddag volledig uitgebrand. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen reeds uit het dak. Het pand is al jaren dichtgetimmerd, maar de brandweer trof de voordeur open aan. Er bevonden zich geen personen in het pand. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie