Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Veranderingen aan de top van Kredyt Bank (Polen)

Datum nieuwsfeit: 27-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten - 27/01/2003

Veranderingen aan de top van Kredyt Bank (Polen)

Op 27 januari 2003 legde de heer Stanislaw Pacuk, voorzitter van het Directiecomité van Kredyt Bank NV (een dochteronderneming van KBC Bank in Polen) zijn ontslag voor aan de Raad van Bestuur, dat zou ingaan vanaf de dag van de gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Kredyt Bank NV, in mei 2003. De Raad van Bestuur heeft zijn ontslag aanvaard.

Stanislaw Pacuk voert als reden van zijn ontslag aan dat hij met de belangrijkste aandeelhouder van mening verschilt over de manier waarop de bank geleid moet worden en in de toekomst verder zou moeten ontwikkeld worden.

Momenteel herstelt de heer Pacuk van een recente chirurgische ingreep. Volgens de statuten van de Bank zal mevrouw Mal/gorzata Kroker-Jachiewicz, vice-voorzitter van het Directiecomité, het voorzitterschap waarnemen gedurende de afwezigheid van de heer Pacuk. De naam van zijn opvolger wordt bekendgemaakt op de volgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders in mei.

De Raad van Bestuur van Kredyt Bank en KBC danken de heer Pacuk voor zijn werk en realisaties. De heer Pacuk stichtte Kredyt Bank in 1990 en droeg ertoe bij dat de bank een vooraanstaande speler werd in de Poolse banksector.

Bron: KBC
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie