Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Milieubarometers voor drie Utrechtse restaurants

Datum nieuwsfeit: 27-01-2003
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Milieubarometers voor drie utrechtse restaurants

Brasserie Moby Dick, het Hemels Gerecht en Boerderij Mereveld ontvangen maandag 27 januari a.s. de Milieubarometer uit handen van Yet van den Bergh, wethouder Milieu. Het is voor het eerst in Nederland dat restaurants een Milieubarometer krijgen. De Milieubarometer geeft aan dat de restaurants er een milieubewuste bedrijfsvoering op nahouden. Vanzelfsprekend voldoen de restaurants aan de wettelijke milieuvoorschriften. Daarnaast hebben ze een groot aantal aanvullende maatregelen getroffen waarmee ze het milieu sparen.

Bij de drie restaurants die maandag de Milieubarometer krijgen uitgereikt, betekent het bijvoorbeeld dat zij energiebesparende lampen gebruiken, water ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie