Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Parlementaire enquêtecommissie Srebrenica presenteert haar rapport

Datum nieuwsfeit: 27-01-2003
Bron: Sdu Uitgevers
Zoek soortgelijke berichten
Sdu Uitgevers

Missie zonder vrede
De moord op duizenden Bosnische mannen, het ontbreken van luchtsteun, een mislukt fotorolletje, misdaden rondom de compound en commotie over het begrip lotsverbondenheid. De complexe tragedie van de 'veilige' enclave Srebrenica roept nog steeds vragen op en leidde eerder tot de val van het kabinet. Bijna zeven jaar na de gebeurtenissen in Srebrenica is alsnog de parlementaire enquêtecommissie Srebrenica ingesteld.
Op 27 januari presenteert de parlementaire enquêtecommissie Srebrenica haar rapport Missie zonder vrede. Dit spraakmakende rapport bestaat uit het Eindrapport, de Verhoren en een Bijlagenrapport. Daarnaast verschijnt een speciale paperbackeditie, die de letterlijke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie