Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

SNS Bank beste internetbroker

Datum nieuwsfeit: 27-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SNS Reaal Groep

Met nieuwe website op eerste plaats: SNS Bank beste internetbroker

16 januari 2003

SNS Bank is door internetbeleggers uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland. In het jaarlijkse onderzoek van BEURS.NL is SNS Bank de nummer 1, gevolgd door Alex en Binck.

Het algemene oordeel van internetbeleggers is hoog: een 7,9 voor SNS Bank. Ook op de onderdelen bereikbaarheid, snelheid, informatie en service scoort de bank bijzonder goed.

Het onderzoek van BEURS.NL is gelijktijdig met de introductie van de vernieuwde website van SNS Bank gehouden. De navigatie op de site is door het gebruik van uitklapmenu's verder verbeterd, waardoor toegankelijkheid en gebruikersgemak nog meer toenemen.

Een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke beleggerssite past uitstekend in het nieuwe serviceconcept van SNS Bank. Een slimme manier van beleggen die de voordelen van heldere, lage tarieven combineert met uitgekiende orderfaciliteiten. SNS Bank Zo kan het ook.
---

Voor meer informatie:
Saskia van de Giesen
Communicatie SNS Bank
T 030-291 48 20
E (saskia.vandegiesen@sns.nl)
snsbank.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie