Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Landstrekenwijk Lelystad krijgt geluidsscherm langs het spoor

Datum nieuwsfeit: 27-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Lelystad
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lelystad

Landstrekenwijk krijgt geluidsscherm langs het spoor

Vanaf 20 januari tot en met 14 februari wordt er gewerkt aan de constructie van een geluidsscherm langs het spoor bij de Landstrekenwijk. Het scherm wordt geplaatst van de Larserdreef tot aan het bedrijventerrein Tjalk en is bedoeld om de geluidshinder te beperken voor de inwoners van de wijk.

In de eerste week tot 27 januari zijn de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het omleggen van kabels en het inrichten van het werkterrein. In de periode van 27 januari tot en met 14 februari wordt er geheid. In de week van 3 tot en met 7 februari moet er ook s nachts worden geheid omdat dit werk niet overdag mag gebeuren als de treinen rijden. Tijdens deze nachtelijke werkzaamheden, wordt het terrein eveneens fel verlicht.

Als het scherm klaar is, worden de looppaden en het talud vervolgens netjes afgewerkt. Het scherm wordt vervolgens beplant met klimop om het een natuurlijk uiterlijk te geven en graffiti tegen te gaan.

Het werk wordt uitgevoerd door ProRail.
Inwoners die vragen of klachten over de werkzaamheden hebben, kunnen tijdens kantooruren bellen met
ProRail via (020) 20 14 552.

---

© Geplaatst op 27 januari 2003

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie